2400 m² winkelplezier
Alle grote merken op voorraad
Shimano Service Center
Deskundig advies en uitstekende service

MENU

×

Zadel omruilen

Er zijn diverse hulpmiddelen op de markt om u te helpen bij de keuze van het juiste zadel. Zadelpijn is zeer onplezierig dus het juiste zadel is allesbepalend voor uw fietsplezier. In de praktijk blijkt het testen van een zadel door daadwerkelijk ermee te gaan fietsen de allerbeste test.

Heeft u een zadel gekocht wat toch niet zo lekker zit?

Geen probleem; u kunt bij Kroone Liefting het zadel binnen één week omruilen voor een ander.

SQ- lab zadels;

Zadelpijn is een veelvoorkomende pijn bij het fietsen. Echter dient u met deze klachten goed om te gaan, voorkom verdere problemen door tijdig bij ons terug te komen.  Afhankelijk van uw klachten (een zadelpijn kunt u ervaren als de pijn die voorkomt bij kneuzingen) kunnen we samen met u gebruik maken van het SQ-lab zadelmeet systeem. Daarbij meten we uw zitbotten, en kunnen daardoor de breedte van uw zadel bepalen. 

Dit geeft in veel gevallen de juiste richting wat betreft uw zadel. 

Heeft u blessures of een medische achtergrond? 

We zullen u dan doorverwijzen naar de dienstverlening van "De Bikefitter". Deze vindt u bij ons op de eerste verdieping, daar treft u Dirk- Jan Lieuwes. Dirk- Jan is specialist als het gaat om positionering op uw fiets. Daarin kan hij onder anderen helpen met een zadeldruk- meting en is de kans bijna 100% dat u een juist zadel vindt dat bij u past. 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.