2400 m² winkelplezier
Alle grote merken op voorraad
Shimano Service Center
Deskundig advies en uitstekende service

MENU

×

De werkplaats

Service staat bij ons ontzettend hoog in het vaandel. Vakkundig uitgevoerde reparaties, onderhoud en nazorg na verkoop horen daarbij. Of u als klant graag bij ons terugkomt hangt sterk af van de kwaliteit en onze service.

Onze werkplaats krijgt daarom natuurlijk net zoveel aandacht als de winkel. Kroone Liefting heeft maar liefst negen deskundige, gediplomeerde en ervaren monteurs.

Elke monteur heeft zijn eigen specialiteit, een overzichtelijke werkplek en gebruikt uitsluitend kwaliteitsgereedschap.

De technische ontwikkeling op fietsgebied staat niet stil. Daarom volgen onze monteurs regelmatig cursussen om de kennis op peil te houden.

Vakbladen, beurzen en fabrieksintroducties van nieuwe modellen worden goed in de gaten gehouden om klanten over de laatste stand van zaken en de nieuwste ontwikkelingen op fietsgebied te kunnen informeren.

De ingang van de werkplaats is aan de achterzijde, bij de parkeerplaats.

Openingstijden werkplaats:

Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
 
08:30 - 18:00
08:30 - 18:00
08:30 - 18:00
08:30 - 18:00
08:30 - 17:00
 

 

 


Drie van onze werkplekken zijn speciaal ingericht voor het repareren en onderhouden van E-bikes. Deze werkplekken hebben speciaal gereedschap voor E-bikes en zelfs een computer zodat we ook de software van uw elektrische fiets kunnen controleren en updaten.
 

Tevens zijn er twee werkplekken speciaal ingericht voor het repareren en onderhouden van racefietsen en mountainbikes. Aangevuld met een hoge mate van ervaring doordat onze monteurs zelf ook op hoog fiets niveau actief zijn is kwaliteit gegarandeerd.
 

Kroone Liefting is een Shimano Service Center. Dit betekent dat wij beschikken over een ruim en overzichtelijk aanbod uit de complete collectie Shimano producten. Zo beschikken wij altijd over voldoende Shimano onderdelen, noodzakelijk voor eventuele reparaties. Daarnaast kunt u bij een Shimano Service Center altijd terecht voor uw Shimano fietsschoenen.
 

Kroone Liefting is lid van de BOVAG. Voor u betekent dat een bevestiging van kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een BOVAG fietsbedrijf kiest u namelijk voor kwaliteit en betrouwbaarheid. En ook na de koop staat het BOVAG tweewielerbedrijf voor u klaar.
 

Deze website maakt gebruik van cookies.