2400 m² winkelplezier
Alle grote merken op voorraad
Shimano Service Center
Deskundig advies en uitstekende service

MENU

×

Vouwfietsen
We bieden vouwfietsen aan van het merk Dahon en recentelijk ook hét merk binnen de vouwfietsenbranche; Brompton.

Sinds de zomer van 2018 zijn de vouwfietsen van het Engelse merk Brompton ook verkrijgbaar bij Kroone Liefting.

Dahon, al meer dan 35 jaar een begrip.

Al meer dan 35 jaar jaar bestaan ze al. Dahon vouwfietsen zijn een begrip. Hen nieuwe technologieen zijn vernieuwend en passend bij hun doelgroep. Dahon heeft als visie meer mensen op de fiets te krijgen. Ze zijn in verschillende wielmaten en uitvoeringen te verkrijgen, waardoor hun doelgroep breed is. Mede door hun brede aanbod krijgt de vouwfiets meer waarde als slechts een extra fietsje. De vouwfiets is met een Dahon een volwaardige fiets. 

In de winkel hebben we verschillende modellen beschikbaar, die u ook kunt testen op onze binnenbaan. 

Brompton, dé vouwfiets die gemaakt is voor de stad.

Een Brompton vouwfiets is de beste stadsfiets voor dames én heren. Hij is tot een zeer klein pakket op te vouwen dat gemakkelijk in het openbaar vervoer of in de auto kan worden meegenomen. U kunt hem ook mee naar binnen nemen (op kantoor, thuis of in de bar) dus is er minder kans dat hij wordt gestolen. 

Carpoolen kennen we allemaal maar we doen het zelden. Parkeerproblemen in de stad of zelfs autoloze binnensteden. Brompton is dé vouwfiets hiervoor. U parkeert de auto nét buiten de drukke binnenstad en vervolgt uw rit per fiets. Of gewoon naar de trein fietsen, opvouwen, stukje treinen en bij het eindstation uw weg weer fietsend vervolgen.

Het comfort en de wendbaarheid zijn minstens zo goed als bij conventionele fietsen. Door de kleine wielen trekt u bij de stoplichten snel op en bent u wendbaarder in het drukke verkeer.

Hij is sterk en tegen het zware stadsleven bestand, dag in, dag uit. Een stalen frame, efficiënte anti-lekbanden, met de hand gebouwd en een ontwerp dat in de afgelopen 25 jaar steeds verder is ontwikkeld. U hebt jaren plezier van een Brompton, in de stad en daarbuiten.

Onze vouwfietsen vindt u op de eerste verdieping. 

Deze website maakt gebruik van cookies.