2400 m² winkelplezier
Alle grote merken op voorraad
Shimano Service Center
Deskundig advies en uitstekende service

MENU

×

Interieurverzorger 

 
Geniet jij ervan om ruimtes helemaal spic en span te krijgen? En zoek jij een fijne bijbaan in een sportieve omgeving? Als schoonmaker bij fietsenspeciaalzaak Kroone Liefting in Limmen zorg jij er dagelijks voor dat onze winkel straalt. Je maakt ook de werkplaats en kantine glimmend schoon. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan nu! Zzp’ers zijn ook welkom om te reageren.
 
Wat bieden wij? 
Een prettige en informele werksfeer met gedreven collega’s
Een marktconform salaris
 
Wat bied jij?
Flexibiliteit! Je kunt elke dag een paar uurtjes werken
Het streven om je werk zo netjes mogelijk op te leveren
De ervaring met het werken in een team
 
Wat doet een interieurverzorger?
Dankzij jou kunnen onze klanten genieten van een opgeruimde winkel, en jouw collega’s elke dag weer genieten van de lunchpauze in een schone kantine. En dat is fijn, want een winkel die door jou is schoongemaakt, straalt ook positief af op de mensen die er komen! Jouw taken:
Schoonmaken van de winkel
Schoonmaken van de werkplaats
Schoonmaken van de kantine
 
Waarom werken bij Broekhuis en Kroone Liefting leuk is
Kroone Liefting is onderdeel van Broekhuis. Dat is een groot bedrijf. Als je bij ons komt werken, heb je er in één klap 1.800 collega’s bij. Bij ons draait alles om de kracht van het team op de vestiging. Het is voor ons team een sport om van de klanten echte ambassadeurs te maken. Hoe? Door met een positieve instelling altijd te willen helpen en te denken in oplossingen. Dit doet Broekhuis ook voor jou! Zo ontvang je onder andere kortingen in de werkplaats en krijg je leuke collega’s! 
Zoek jij een werkgever die een positieve houding belangrijk vindt? Kom Kroone Liefting versterken als Interieurverzorger!

 

Deze website maakt gebruik van cookies.