Trainers

Wielrennen een seizoensport? Met een fietstrainer kan het hele jaar gefietst worden. Door een kwalitatieve fietstrainer op een telefoon, tablet of laptop aan te sluiten wordt er een realistische fietservaring mogelijk.

Hellingsgraden, afdalingen, het kan allemaal nauwkeurig worden gesimuleerd. Trainen voor een bepaalde route? Download de Stelvio, Alpe d’Huez of bijvoorbeeld het kopje van Bloemendaal van te voren voor je fietstrainer, en simuleer de route al een paar keer van te voren! Bepaalde software biedt zelfs een ‘multiplayer’, met andere wielrenners wereldwijd tegelijk een bepaalde route af rijden!

Bij Kroone Liefting bieden wij trainers aan van de merken Cycleops en Tacx. Beide worden door verschillende professionele wielrenners zoals Laurens ten Dam en Mark Cavendish enthousiast gebruikt en bieden in elke prijs range een fantastische trainer![

CycleOps onderscheidt zich door een scherpe prijsstelling. De trainers zijn één van de stilste op de markt, om te trainen zonder overlast te veroorzaken. Met CycleOps kunt u via de eigen software van CycleOps trainen, of via apps van derden zoals Zwift, online wereldwijd met andere wielrenners trainen. Cyclops geeft een levenslange garantie.

Tacx Trainers, dé trainers van Nederlandse bodem! In een veelzijdige range is er een trainer voor elk doel, toepassing en budget. De slimme trainers van Tacx bieden via de speciale Tacx software een realistische ervaring, fietsrouters door middel van echte fietsbeelden af te fietsen. Ook kunnen apps van derde zoals Zwift gebruikt worden.

Meer informatie? Kom onze trainers beleven, wij hebben diverse opstellingen staan in onze uitgebreide demo station. Onze adviseurs, welk ook graag op trainers van deze merken fietsen, staan voor U klaar om de verschillen tussen de trainers, software en accessoires uit te leggen. Omdat de aanschaf maatwerk kan zijn, staan wij klaar om voor elk doel of locatie de juiste setup te creëren.

Onze uitgebreide demo station nodigt uit om even op te stappen, en zelf te ervaren!

Bewaren

Shimano Service Center

Openingstijden

Zondag en Maandag Gesloten
Dinsdag – Donderdag 8:30 – 18:00
Vrijdag 8:30 – 21:00
Zaterdag 8:30 – 17:00

Adres

Rijwielhandel Kroone Liefting
Rijksweg 137
1906 BG Limmen
Tel algemeen: 072 5051239
Tel werkplaats: 072 5052269

ANWB fietsverzekering

Kroone Liefting op Facebook

Korting voor lechampion leden

Het laatste nieuws

Recente aanbiedingen