Stromer dealer

Stromer dealer

Kroone Liefting is vanaf heden dealer van het E-bike merk Stromer. Stromer ontwikkelt innovatieve e-bikes en brengt deze op de markt. De kracht van het bedrijf ligt in de ontwikkeling van mechanische onderdelen, elektronische onderdelen, software en complete systeemintegratie. Het Zwitserse bedrijf is in 2009 opgericht door Thomas Binggeli en is sinds eind 2011 onderdeel van de BMC Group. In maart 2013 heeft het bedrijf zijn hoofdkantoor in Oberwangen geopend, in de buurt van Bern, Zwitserland. De energie voor het hele gebouw wordt geleverd door zonnepanelen op het dak, en elke accu die gebruikt wordt in Stromer-e-bikes wordt opgeladen met zonne-energie.

Leven en stijl: eindelijk samen

Jaren van doordacht Zwitsers design en technisch onderzoek hebben geleid tot het ontstaan van de Stromer ST1: de nieuwe standaard voor e-bikes die u verwachtingen radicaal wijzigen. Ontdek hoe de stijl en de kracht van deze op u wensen aangepaste e-bike het vervoer in de stad een boost geeft en fietsen weer leuk maakt.

e-bike-showroom-586x502px-st1-black-men-front

Krachtiger fietsen

Kies uit twee verschillende accu’s voor uw ST1; the ST522 accu. De accu zit discreet verborgen in de diagonale buis van de fiets en kan worden opgeladen terwijl deze nog in het fietsframe zit, of met een druk op de knop eenvoudig worden verwijderd.

st522_battery_low

De Interface

De Stromer-interface is een intuïtief bedieningspaneel. Stel zelf de vermogensspreiding in en bekijk rij-informatie met een druk op de knop. Hou de accustatus in de gaten, zet de recuperatierem aan en bekijk uw huidige snelheid, hoever u hebt gefietst en zelfs hoe lang u al onderweg bent. Schakel tussen de verschillende modussen van de ST1, misschien gebruikt u zelfs de boost-modus; fietsen is nog nooit zo makkelijk geweest.

e-bike-discover-slide-740x450px-interface2

3 motors

De Stromer ST1 heeft een borstelloze, gelijkstroommotor in de achternaaf. Er zijn drie motorvarianten; Mountain 25 voor zuinige ritten, Mountain 33 voor rijden met een hoog koppel waarbij klimmen of slepen komt kijken en Power 48 voor degenen die houden van het gevoel van snelheid.

e-bike-feature-slide-740x450px-st1-motor

De toekomst is nu

Met de ST2 is een nieuw tijdperk aangebroken voor de stijlvolle, slimme lifestyle fiets. De combinatie van digitale connectiviteit en milieuvriendelijke mobiliteit vormt samen een baanbrekende e-bike-ervaring. Kies het Sport- of Comfort-model dat bij uw rijstijl past.

Shimano Service Center

Openingstijden

Zondag en Maandag Gesloten
Dinsdag – Donderdag 8:30 – 18:00
Vrijdag 8:30 – 21:00
Zaterdag 8:30 – 17:00

Adres

Rijwielhandel Kroone Liefting
Rijksweg 137
1906 BG Limmen
Tel algemeen: 072 5051239
Tel werkplaats: 072 5052269

ANWB fietsverzekering

Kroone Liefting op Facebook

Korting voor lechampion leden

Het laatste nieuws

Recente aanbiedingen