2400 m² winkelplezier
Alle grote merken op voorraad
Shimano Service Center
Deskundig advies en uitstekende service

MENU

×
  • Hybride fietsen

Is een stadsfiets iets te ontspannen voor u? En bent u opzoek naar een sportieve woon-werkverkeer fiets waarmee u in het weekend ook recreatief kunt rondtoeren? Dan is een hybride fiets echt iets voor u. Deze lichte fietsen hebben voldoende versnellingen zodat u ook in de heuvels uit de voeten kunt komen met deze hybride fietsen.

Ondanks het sportieve karakter van de hybride fietsen biedt dit soort fietsen het zitcomfort van de stadsfiets. Daardoor kunt u met de hybride fietsen gemakkelijk langere afstanden afleggen. 

Hybride fietsen zijn er in alle soorten en maten, kiest u voor een fiets met voorvering of toch liever voor een vaste vork? Veel of weinig versnellingen? En laten we de keuze tussen verschillende remmen niet vergeten; kiest u voor een velgrem of hydraulische remmen?

Ons aanbod hybride fietsen vindt u op de eerste etage. 

  • Trekking fietsen

Trekking fietsen worden gekenmerkt als de vakantie- reisfiets. Op deze trekking fietsen kunt u veel bagage meenemen omdat ze voorzien zijn van spatborden en een bagagedrager(s) voor- en achter. De trekking fietsen zijn stevig, licht en compleet uitgerust om het zware werk aan te kunnen.

De trekking fietsen legt u met gemak vele kilometers af, zowel op verharde als onverharde wegen. Kenmerken aan de trekking fietsen is het stijve frame. Als u de trekking fietsen bepakt moet dit géén nadelige gevolgen hebben op het stuurgedrag van de fiets.

Daarom zijn veel dames trekking fietsen voorzien van een schuine buis (mixed frames), om die stijfheid te garanderen. Op de trekking fietsen neemt u een sportievere houding aan dan de reguliere stadsfiets. De mix tussen sportief en comfortabel maakt dat u na vele uren fietsen, soms meerdere dagen achter elkaar, lekker op uw zadel blijft zitten. 

De meeste trekking fietsen zijn voorzien van banden met meer volume. Daardoor krijgt u veel comfort en een goede wegligging. Dit levert niet meer weerstand op dan een smalle sportieve tourband, maar zorgt er wel voor dat u op ieder terrein goed uit de voeten komt. 

Bij Kroone- Liefting verkopen we trekkingfietsen van de bekende merken Koga, Trek, Cube en Giant.

Ons aanbod trekking fietsen vindt u op de eerste etage. 

  • Fitness/ Sportfietsen

De snelheid van een racefiets maar de zitpositie van de mountainbike? Dan kunt u het beste de keuze laten vallen op onze fitness fietsen. De Fitness/ Sportfietsen zijn geschikt voor mensen die sportief willen rondrijden, en aan hun conditie willen werken.

De Fitness/ Sportfietsen bieden meer comfort dan een racefiets, en zijn daarom geschikt voor een grotere doelgroep. Fitness fietsen hebben een recht stuur en bredere banden dan een racefiets. Het is een veelzijdige fiets die u kunt gebruiken op verharde- en onverharde wegen. 

Ons aanbod Fitness/ Sportfietsen vindt u op de eerste etage. 

Deze website maakt gebruik van cookies.