Spanninga verlichtingsset


Spanninga Mega verlichtingsset

De Mega Set, een krachtige verlichtingsset met een extra brede lichtbundel, hoge lichtopbrengst en lange brandduur, bestaat uit de batterijkoplamp de Mega en het batterij achterlicht, de Compact Rear.

Koplamp

De koplamp de Mega met de “Reverse-Beam Technology”(ontwikkeld door Spanninga) is een van de meest milieuvriendelijke en innovatieve technologiën met LED op de markt. De Mega gebruikt de spiegel om het licht van de LED te reflecteren. Deze technologie minimaliseert lichtverlies en geeft een sterke lichtbundel die ook het licht spreidt. Deze lamp heeft een erg laag energieverbruik waardoor de batterijen lang meegaan (50 uur met 3 AA batterijen). U heeft bij de Mega geen gereedschap nodig om de batterijen te vervangen of de beugel te monteren.

Achterlicht

Het achterlicht Compact Rear biedt goede zichtbaarheid aan de achterkant van de fiets. Met de “Light Guide Technology”(patenteerd door Spanninga) biedt de Compact Rear optimale zichtbaarheid, zowel aan de achterkant als ook aan de zijkanten. Slechts één LED verschaft al zo’n 140 branduren met 2 AAA batterijen. Een batterij-laag-indicator waarschuwt tijdig dat de batterijen bijna leeg zijn. Verder is dit achterlicht schokbestendig en spatwaterdicht. Om de batterijen te vervangen heeft u bij deze lamp geen gereedschap nodig. De Compact Rear biedt diverse montage mogelijkheden: Het achterlicht kan zowel op de zadelpen als op de schuinstaande achtervork worden gemonteerd. Met de ingebouwde clip kan het lampje aan kleding of aan een tas worden bevestigd.

 

Normaal €37,50. Nu €20,-

(zolang de voorraad strekt)

 

Shimano Service Center

Openingstijden

Zondag en Maandag Gesloten
Dinsdag – Donderdag 8:30 – 18:00
Vrijdag 8:30 – 21:00
Zaterdag 8:30 – 17:00

Adres

Rijwielhandel Kroone Liefting
Rijksweg 137
1906 BG Limmen
Tel algemeen: 072 5051239
Tel werkplaats: 072 5052269

ANWB fietsverzekering

Kroone Liefting op Facebook

Korting voor lechampion leden

Het laatste nieuws

Recente aanbiedingen