2400 m² winkelplezier
Alle grote merken op voorraad
Shimano Service Center
Deskundig advies en uitstekende service

MENU

×

Fietssloten

Om uw fiets te verzekeren stellen fietsverzekeraars als voorwaarden dat uw fiets voorzien is van een slot die voldoet aan het ART- keurmerk. In ons assortiment hebben we insteekkettingen, kettingsloten, ringsloten, kabelsloten en vouwsloten. Dit zijn voornamelijk zware sloten en minder makkelijk om mee te nemen als u op de racefiets of mountainbike een rondje gaat maken. Daarvoor hebben we lichtgewicht fietssloten die door hun compactheid makkelijk mee te nemen zijn en u met een gerust gevoel op het terras kunt zitten. 

Insteekkettingen
Een insteekketting is een extra toevoeging aan uw ringslot. Het gemak van de insteekketting is dat u geen extra sleutel krijgt. U steekt hem namelijk in uw ringslot op de fiets. 

Kettingsloten
Kettingsloten zijn in de basis zware sloten in gewicht. Kettingsloten worden ook veel gebruikt voor scooters- en brommers. 

Ringsloten
Hét slot dat aan uw fiets zit vastgemaakt. De ringsloten die wij verkopen zijn voorzien van het ART- keurmerk. 

Kabelsloten
Kabelsloten zijn compact en makkelijk aan uw fiets te bevestigen. Ze zijn te verkrijgen als "insteekkabel" net als de insteekketting, met een cijfercombinatie of met een sleutel. 

Vouwsloten
Het woord zegt het al. Doordat deze zware sloten gevouwen worden, net als een duimstok, zijn ze compact en makkelijker mee te nemen onderweg. 

Wij hebben een ruim assortiment sloten van de merken:

Deze website maakt gebruik van cookies.