Fietsverzekering

anwb-logo

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe fiets. Onbezorgd blijven fietsen, dat kan met een fietsverzekering van de ANWB.

Bereken zelf uw premie bij een ANWB verzekering

Wij werken met de ANWB omdat dit een betrouwbare verzekeringsmaatschappij is, met een goede prijs-kwaliteit verhouding en heldere voorwaarden.

In Nederland worden jaarlijks meer dan 750.000 fietsen gestolen.
In zeer sterk stedelijke gebieden werd in 2011 zelfs van 8 procent van de mensen een fiets gestolen!

U kunt direct bij Kroone Liefting een fietsverzekering afsluiten. Wij sturen alle ingevulde documenten op naar de ANWB. Uw fiets is dan verzekert op het moment dat u vertrekt!

De fietsverzekeringen van de ANWB zijn af te sluiten voor drie of vijf jaar voor een éénmalige premie. Daarbij kunt u kiezen voor een diefstalverzekering of een diefstal- en cascoverzekering. De cascoverzekering is inclusief een verhaal rechtsbijstandverzekering en een ongevallen-opzittende verzekering.

Wat moet ik doen bij een diefstal?

Allereerst dient u zo snel mogelijk aangifte van diefstal te doen bij de politie. Dit kan ook via internet op www.politie.nl. Met het afschrift van de aangifte, de originele fietssleutels en een kopie van het verzekeringscertificaat komt u naar ons toe. Wij helpen u vervolgens aan een nieuwe soortgelijke fiets.

Bewaren

Bewaren

Shimano Service Center

Openingstijden

Zondag en Maandag Gesloten
Dinsdag – Donderdag 8:30 – 18:00
Vrijdag 8:30 – 21:00
Zaterdag 8:30 – 17:00

Adres

Rijwielhandel Kroone Liefting
Rijksweg 137
1906 BG Limmen
Tel algemeen: 072 5051239
Tel werkplaats: 072 5052269

ANWB fietsverzekering

Kroone Liefting op Facebook

Korting voor lechampion leden

Het laatste nieuws

Recente aanbiedingen