2400 m² winkelplezier
Alle grote merken op voorraad
Shimano Service Center
Deskundig advies en uitstekende service

MENU

×

Prive lease

Meer fietsen, dat zouden we allemaal moeten doen. Voor de sport. Voor de kids. Voor het werk. Wie geregeld fietst, zit beter in z’n vel. En door meer fietskilometers te maken, bespaar je brandstofkosten en reis je een stuk milieuvriendelijker. Wanneer je vaker wilt fietsen, heb je natuurlijk wél een goede fiets nodig. 

Maar zo’n speed-pedelec, e-bike, sport of stadsfiets is best een investering… En na aankoop moet je ook nog rekening houden met onderhoud, verzekeringen en reparaties. Goed om te weten dat wij samen met Friesland Lease een aantrekkelijke oplossing bieden: een fietsabonnement. Zorgeloos, gezond en goed geregeld onderweg met uw eigen leasefiets. En is het leasecontract na drie jaar afgelopen? Dan doet Friesland Lease een aanbieding om de fiets over te nemen, of tot een nieuw lease contract en stap je gewoon weer over op een nieuwe fiets…Hoe het werkt?

Prive leasen in het kort;

 Fietsen voor een laag bedrag per maand

► Geen hoge aanschafwaarde

 Friesland lease regelt onderhoud, (casco)verzekering én pechhulp

 Van e-bikes, race- of stadsfiets: we bieden je ruime keuze

 Fiscaalvriendelijke lease-oplossingen

 Snel en eenvoudig geregeld

De looptijd van een prive lease bedraagt drie jaar. Daarna krijg je de mogelijkheid om voor een nieuwe fiets te kiezen. Bij een fiets met een hogere aanschafwaarde -zoals een e-bike - is een fietsabonnement een interessante optie. Vooral omdat de onderhouds- en verzekeringskosten vaak niet worden meegenomen in de aankoopoverweging. Juist die onvoorziene kosten vallen vaak hoger uit dan gedacht. Binnen de abonnementsprijs zijn al die kosten voor je meegenomen. Zo weet je precies waar je op kunt rekenen en zijn vervelende verrassingen achteraf verleden tijd.

 

In zes stappen naar een nieuwe fiets via prive lease;

 

 

Wij helpen u graag op weg!

Meer informatie omtrent het prive leasen?

Deze website maakt gebruik van cookies.