2400 m² winkelplezier
Alle grote merken op voorraad
Shimano Service Center
Deskundig advies en uitstekende service

MENU

×

Fietspompen

Een goede fietspomp voor thuis is verstandig. Er zijn veel verschillende fietspompen op de markt: vloerpompen, mini- pompen, CO2 pompen of een voorvork- demper pomp. Veel van onze vloerpompen hebben een multi-functionele kop, erg handig om verschillende ventielen mee op te kunnen pompen. In de banden van een racefiets wordt een veel hogere druk gepompt dan een stadsfiets, daarvoor hebben we pompen die gemakkelijk een hoge druk kunnen opbouwen. 

Voorvork- en demperpompen zijn specifiek voor hoge druk en niet geschikt om uw band mee op te pompen. Deze worden voornamelijk geadviseerd aan mensen die een full- suspension mountainbike hebben of een voorvork op luchtdruk. 

  • Vloerpomp

De meeste vloerpompen hebben een multi-functionele kop waarmee u presta- en schrader ventielen kunt oppompen. Geen gedoe meer met losse adapters dus. Al onze vloerpompen (behalve Jumbo) zijn voorzien van een groot afleesbare drukmeter. Zodat u gemakkelijk kunt zien of de gewenste druk in de band zit.

  • Tubeless thuispomp

Steeds meer mensen zien de grote voordelen van tubeless banden in. In de werkplaats werken we met een hoge druk compressor, wat perfect is om uw banden tubeless te maken en snel veel lucht in de banden te krijgen. Niet iedereen heeft thuis of onderweg een compressor bij zich. Daarvoor heeft Schwalbe een Tire Booster ontworpen! 

De Tire Booster pompt u zelf op middels een ventiel om daarna de verzamelde druk in slechts enkele seconden geheel in uw tubeless banden te blazen.

  • Mini pompen

Een vloerpomp meenemen op de fiets is iets te veel van het goede. Daarom zijn er voor onderweg speciale mini- pompen gemaakt. Deze neemt u gemakkelijk mee onderweg, en zorgen voor voldoende drukopbouw als u onderweg met een lekke band komt te staan. 

  • CO2- pompen

Liever geen mini- handpomp mee onderweg? Dan is de CO2 pomp de perfecte oplossing. Deze is qua formaat kleiner dan een pen en kan gemakkelijk worden meegenomen in uw zadeltas. Bij een lekke band draait u een patroon in de houder en binnen enkele seconden is de band weer terug op druk gebracht. Vergeet niet voldoende patronen mee te nemen onderweg, want zonder patronen heeft u niks aan een CO2 pomp. 

Let op! Bij het gebruik van een CO2 patroon bevriest het patroon. 

  • Voorvork- en demperpomp

Om de beste prestaties uit uw mountainbike te halen is de juiste druk in uw voorvork of achterdemper een absolute pré. Deze druk is dusdanig hoog, dat dit met een normale vloerpomp niet te doen is. Veel van de voorvork- en demperpompen hebben ook een ontluchtingsventiel om teveel druk te laten corrigeren. Vaak staat er op de voorvork- en achterdemper een tabel wat de beste druk is bij uw gewicht. 

In ons assortiment hebben we fietspompen van de volgende merken:

Deze website maakt gebruik van cookies.