Tweewielerwinkel van het jaar

De eretitel ‘Tweewielerwinkel van het Jaar’ is een initiatief van het vakblad Tweewieler en wordt toegekend aan een tweewielerwinkel met bijzondere kwaliteiten. De onderscheiding is bedoeld als een kwaliteitsstimulans voor de hele Nederlandse tweewielerhandel. De jury bestaat uit branchekenners, externe retail-deskundigen, een onafhankelijke accountant en Mystery Shoppers. Zij kiezen gezamenlijk de ‘Tweewielerwinkel van het Jaar’.

“Kroone Liefting is een opwindende winkel met veel attractiepunten. Het assortiment is breed en diep en er is een goede uitstraling van de diverse merken De overweldigende keuze en de dynamiek in de presentatie maken Kroone Liefting een terechte winnaar van de titel. Binnen is het een feest van de fiets”, aldus het juryrapport.

In 2011 heeft Kroone Liefting opnieuw een prijs in ontvangst mogen nemen.
Namelijk “Ondernemer van het Jaar

Kroone Liefting is in 2011 uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar in de categorie detailhandel. De Kamer van Koophandel, Rabobank en de gemeente Castricum, Akersloot en Limmen (CAL) vonden Kroone Liefting de meest klantvriendelijke retailer uit de regio.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Shimano Service Center

Openingstijden

Zondag en Maandag Gesloten
Dinsdag – Donderdag 8:30 – 18:00
Vrijdag 8:30 – 21:00
Zaterdag 8:30 – 17:00

Adres

Rijwielhandel Kroone Liefting
Rijksweg 137
1906 BG Limmen
Tel algemeen: 072 5051239
Tel werkplaats: 072 5052269

ANWB fietsverzekering

Kroone Liefting op Facebook

Korting voor lechampion leden

Het laatste nieuws

Recente aanbiedingen