De werkplaats

Service staat bij ons ontzettend hoog in het vaandel. Vakkundig uitgevoerde reparaties, onderhoud en nazorg na verkoop horen daarbij. Of u als klant graag bij ons terugkomt hangt sterk af van de kwaliteit en onze service.
Onze werkplaats krijgt daarom natuurlijk net zoveel aandacht als de winkel. Kroone Liefting heeft maar liefst negen deskundige, gediplomeerde en ervaren monteurs.
Elke monteur heeft zijn eigen specialiteit, een overzichtelijke werkplek en gebruikt uitsluitend kwaliteitsgereedschap.

Voor een snelle en correcte service en om wachttijden te voorkomen, gelieve een afspraak te maken.

De technische ontwikkeling op fietsgebied staat niet stil. Daarom volgen onze monteurs regelmatig cursussen om de kennis op peil te houden.
Vakbladen, beurzen en fabrieksintroducties van nieuwe modellen worden goed in de gaten gehouden om klanten over de laatste stand van zaken en de nieuwste ontwikkelingen op fietsgebied te kunnen informeren.

De ingang van de werkplaats is aan de achterzijde, bij de parkeerplaats.

E-bike reparatie
Drie van onze werkplekken zijn speciaal ingericht voor het repareren en onderhouden van E-bikes. Deze werkplekken hebben speciaal gereedschap voor E-bikes en zelfs een computer zodat we ook de software van uw elektrische fiets kunnen controleren en updaten.

fiets reparatie
Tevens zijn er twee werkplekken speciaal ingericht voor het repareren en onderhouden van racefietsen en mountainbikes. Aangevuld met een hoge mate van ervaring doordat onze monteurs zelf ook op hoog fiets niveau actief zijn is kwaliteit gegarandeerd.

Shimano Service Center
Kroone Liefting is een Shimano Service Center. Dit betekent dat wij beschikken over een ruim en overzichtelijk aanbod uit de complete collectie Shimano producten. Zo beschikken wij altijd over voldoende Shimano onderdelen, noodzakelijk voor eventuele reparaties. Daarnaast kunt u bij een Shimano Service Center altijd terecht voor uw Shimano fietsschoenen.

Bovag fietsenwinkel
Kroone Liefting is lid van de BOVAG. Voor u betekent dat een bevestiging van kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een BOVAG fietsbedrijf kiest u namelijk voor kwaliteit en betrouwbaarheid. En ook na de koop staat het BOVAG tweewielerbedrijf voor u klaar.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Shimano Service Center

Openingstijden

Zondag en Maandag Gesloten
Dinsdag – Donderdag 8:30 – 18:00
Vrijdag 8:30 – 21:00
Zaterdag 8:30 – 17:00

Adres

Rijwielhandel Kroone Liefting
Rijksweg 137
1906 BG Limmen
Tel algemeen: 072 5051239
Tel werkplaats: 072 5052269

ANWB fietsverzekering

Kroone Liefting op Facebook

Korting voor lechampion leden

Het laatste nieuws

Recente aanbiedingen