Onderhouds clinic

Onderhouds clinic

Het goed onderhouden van uw fiets is belangrijk voor de kwaliteit van uw fiets, de componenten, de demper, vering etc. Wanneer er bijvoorbeeld wat roest op de ketting zit, zal de fiets minder soepel rijden en zo zou er snelheid verloren kunnen gaan. Daarnaast geeft het een veel fijner gevoel om op een blinkende en goed onderhouden fiets te rijden dan op een fiets welke onder de smeer en modder zit.

Maar bij het schoonmaken van de fiets zijn er een paar dingen waar men rekening mee moet houden. Wij geven u graag deze tips in een twee uur durende clinic.

Wanneer is deze Onderhouds clinic?

Deze Onderhouds clinic is op dinsdag 13 februari, en is van 18:30 tot 20:30 uur. U wordt om 18:30 verwacht in de werkplaats van Kroone Liefting. Deze clinic duurt in totaal twee uur.

Voor wie is deze gratis clinic?

Hoe maak je het beste de ketting en de cassette schoon? Kan ik wel of beter niet een hogedrukspuit gebruiken? Hoe en met wat kan ik het beste mijn schijven schoonmaken? Deze Onderhouds clinic is bedoeld voor elke fietser welke niet het juiste antwoord weet op bovenstaande vragen, maar dit wel graag wilt leren.

Het eerste deel van deze clinic bestaat uit algemene schoonmaak tips en trics. Vervolgens kunt u kiezen voor meer specifieke schoonmaak/onderhoud informatie over Race of MTB.

Wat moet u meenemen?

U hoeft niks mee te nemen, wij zorgen voor de fietsen, schoonmaak- en smeermiddelen.

Wie geeft deze clinic

Deze clinic wordt verzorgd door Kroone Liefting in samenwerking met Cyclon smeermiddelen.

Als u een echte fanatieke fietser bent of iemand die alleen het beste voor zijn fiets wil, dan heeft Cyclon de producten voor u!

Over Cyclon

Alle Cyclon producten zijn ontwikkeld uit passie voor de wielersports. Meer dan 30 jaar geleden ontwikkelde de oprichter van Cyclon, Leen Boers, zijn eerste hoge kwaliteit ketting-smeermiddel. In de jaren daarna heeft Cyclon een complete lijn met reinigings-, smeer-, bescherm- en onderhoudsmiddelen ontwikkeld speciaal voor de veeleisende gebruiker. Het verbeteren van de bestaande en het ontwikkelen van nieuwe producten is Cyclon’s dagelijkse passie.

Inschrijven

Wilt u alles weten over het juiste onderhoud, de correcte smeer- en beschermmiddelen voor uw fiets? Geef u dan nu op voor de Onderhouds clinic van Kroone Liefting.

U kunt u aanmelden door te mailen naar winkel@krooneliefting.nl, onder vermelding van “Onderhouds clinic
Vol is vol, er is plek voor 24 deelnemers, dus meld u snel aan.

Vermeld in de email uw:

  • Naam
  • Leeftijd
  • Telefoonnummer
  • Interesse in Race of MTB
Shimano Service Center

Openingstijden

Zondag en Maandag Gesloten
Dinsdag – Donderdag 8:30 – 18:00
Vrijdag 8:30 – 21:00
Zaterdag 8:30 – 17:00

Adres

Rijwielhandel Kroone Liefting
Rijksweg 137
1906 BG Limmen
Tel algemeen: 072 5051239
Tel werkplaats: 072 5052269

ANWB fietsverzekering

Kroone Liefting op Facebook

Korting voor lechampion leden

Het laatste nieuws

Recente aanbiedingen