2400 m² winkelplezier
Alle grote merken op voorraad
Shimano Service Center
Deskundig advies en uitstekende service

MENU

×

Wij zijn (aangepast) open!

 

Fietsen is bewegen. Er even op uit. Fietsen is ontspannen en helpt tegen stress. Zeker nu doen wij er alles aan u op de fiets te houden.

Wat betekent de lockdown voor Kroone & Liefting? In het kort: Onder de aangekondigde maatregelen blijven wij open. Dit uiteraard onder de gestelde richtlijnen van de RIVM. De winkel is toegankelijk voor publiek onder afspraak. Klik hier om een afspraak in te plannen. Fietsen, onderdelen & accessoires kunnen onder bestelling bezorg worden. Neem hiervoor contact met ons op. De werkplaats blijft open voor bestaande en nieuwe afspraken.
 
Nieuwe fietsen, onderdelen & accessoires tijdens de lockdown

Bestelde nieuwe fietsen en onderdelen kunnen worden uitgeleverd. Deze kunnen na bestelling eventueel bezorg worden, neem hiervoor contact met ons op.

Advies nodig omtrent de aanschaf van een nieuwe fiets of accessoire? Onze adviseurs staan zoals u gewend bent nog steeds klaar. Op afspraak in de winkel, of telefonisch, per live chat en per mail.

 
Neem contact met ons op
 

Reparaties tijdens de lockdown.

Onze werkplaats blijft gewoon open onder de reguliere openingstijden. Alle al ingeplande reparaties en nieuwe reparaties kunnen dus gewoon doorgaan. U kunt alleen buiten wachten op de servicebeurt, uiteraard hebben we een kopje koffie voor U.

Een reparatie inplannen? Dit kan telefonisch, per mail of voor een service- of onderhoudsbeurt via onze online reparatie planner

Neem contact met ons op
Online shoppenOnze (online) sale gaat ook gewoon door. Vision, American Eagle, Garmin & meer voordelig geprijsd in onze webshop!


Deze producten kunt u online bestellen en kan eventueel bezorg worden. Neem hiervoor contact met ons op.
Naar de webshop
 

Openingstijden tijdens de feestdagen

Wegens het vuurverkverbod, en na de hectische periode van het jaar 2020 zijn wij gesloten tussen kerst en oud & nieuw om te genieten van de feestdagen. Op kerstavond gaan wij een uur eerder dicht (17:00). De huidige openingsdagen in de laatste week van het jaar zijn als volgt:

Maandag 28-12 : Gesloten
Dinsdag 29-12: Gesloten
Woensdag 30-12: Gesloten
Donderdag 31-12: Gesloten
Vrijdag 01-01: Gesloten
Zaterdag 02-01: Gesloten

Deze website maakt gebruik van cookies.