2400 m² winkelplezier
Alle grote merken op voorraad
Shimano Service Center
Deskundig advies en uitstekende service

MENU

×

Urban Arrow testfiets

Sinds september 2018 zijn de elektrische bakfietsen van Urban Arrow verkrijgbaar bij Kroone Liefting.

De Urban Arrow Family is de bekendste bakfiets van dit merk,  ook echt dè vervanger van de auto. Deze super veelzijdige bakfiets wordt standaard geleverd met een bankje voor twee kinderen en met een extra bankje voorin is er zelf plaats voor een derde kind. Uiteraard kan er ook nog iemand op de achterdrager mee!

Je gaat vliegensvlug naar school toe om je kind op te halen en je parkeert gewoon op de stoep voor het schoolplein. De allerkleinste gaat in de Maxi Cosi in de bak naast de buggy of luiertas. Op de terugweg nog even boodschappen doen en de zware volle tas kan zo in de bak. Hoppa! Het past allemaal makkelijk in de Urban Arrow Family.

Nieuwsgierig geworden? We hebben speciaal voor onze klanten een test- Urban Arrow beschikbaar gesteld. Vraag onze collega's in de winkel gerust om op de Urban Arrow een rondje te mogen fietsen!

 

Veiligheid voorop, fietsen zonder zorgen

Omdat de kinderen lager zitten dan bij andere bakfietsen, ligt het zwaartepunt van de Urban Arrow ook lager. Dit heeft een positief effect op de wegligging en het evenwicht dat je ervaart met de Urban Arrow Family bakfiets. De bak van EPP schuim (hetzelfde materiaal dat in motorhelmen zit) beschermt je kinderen extra goed en is licht van gewicht en kan tegen regen!

Een licht frame, elektrische ondersteuning in 4 standen en een slim ontwerp garandeert een fijne fietservaring. Fietsen zoals je dat gewend bent, wendbaar en met comfort.

FAQ over de Urban Arrow bakfiets

Hoeveel kinderen kunnen er mee in een Urban Arrow Family fiets?
In totaal kun je vier kinderen meenemen. Maximaal kunnen er drie kinderen in de bak en één, al dan niet in een kinderzitje, op de bagagedrager. Het maximale gecombineerde gewicht van de kinderen, berijder en fiets is bij een Urban Arrow met rollerbrakes vastgesteld op 200kg, heeft je Urban Arrow schijfremmen dan is dit maximale gewicht 275kg.

Hoe veilig is het vervoeren van kinderen in de Urban Arrow?
Zeer veilig. De kinderen zitten vóór de bestuurder en zijn zodoende goed in de gaten te houden. De kinderen zijn met driepuntsgordels in te snoeren in de stevige bak. De bak is gemaakt van EPP, dat is hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt voor motor- en fietshelmen. Het zwaartepunt van de bakfiets ligt ook nog eens laag. Stabiel én veilig dus.

Wat is de actieradius van de Urban Arrow Family bakfiets?
Het maximale (elektrisch ondersteunde) bereik zonder lading is +/- 70 km, met lading +/- 50 km.

Hoe snel kan ik de batterij van mijn Urban Arrow opladen?
De laadtijd van de 400 Wh batterij bedraagt zo’n 3,5 uur, de laadtijd van de 500 Wh batterij is 4,5 uur. De batterij kan aan de fiets worden opgeladen. Plug hiervoor de laadkabel in de batterijhouder aan de fiets. De batterij kan ook worden uitgenomen en binnen worden opgeladen met de bijgeleverde oplader.

Deze website maakt gebruik van cookies.