2400 m² winkelplezier
Alle grote merken op voorraad
Shimano Service Center
Deskundig advies en uitstekende service

MENU

×

Overname Kroone & Liefting per 01-01-2022

Per 1 januari 2022 neemt de Broekhuis Groep, samen met de Noord-Hollandse ondernemer Marco Schilder, de aandelen van ons bedrijf over. Broekhuis heeft een meerderheidsbelang genomen en Marco Schilder neemt het resterende belang.  Dirk de Boer neemt hiermee na 36 jaar afscheid van de fietsbranche.

 
Met de Broekhuis Groep kan Kroone en Liefting verder bouwen aan een gezonde toekomst, gericht op hoge service en beschikbaarheid van fietsen, aldus Dirk de Boer die terugkijkt op een mooie periode met fijne klant contacten. Dirk de Boer zal de komende maanden aanblijven en geleidelijk zijn werkzaamheden gaan overdragen. Dirk en Marco zullen samen de overname in goede banen begeleiden.
 
Het voor u vertrouwde team blijft voor u klaar staan !  Wij doen er alles aan om onze service steeds verder te verbeteren en u als trouwe klant nog lang te mogen blijven voorzien in zorgeloos fietsplezier.


"Het voor u vertrouwde team blijft voor u klaar staan!"


Het familiebedrijf Broekhuis is met 53 dealervestigingen, 13 automerken, een leasemaatschappij  en 13 autoschadeherstelbedrijven actief in de Nederlandse automobielbranche. Tevens is het bedrijf actief in leasing, verzekeren, financieren, autoverhuur, motoren en bedrijfswageninrichting. Meer informatie vindt u op www.broekhuis.nl Deze overname vormt voor Broekhuis een waardevolle aanvulling op de huidige productportfolio en ligt in lijn met de strategie om een compleet mobiliteitsaanbod te bieden.
 
Marco Schilder is geen onbekende in Noord Holland en heeft zijn achtergrond in het familiebedrijf Martin Schilder welk recent aan Broekhuis is verkocht.
 
 
Sportieve groet, Team Kroone en Liefting.

Deze website maakt gebruik van cookies.