2400 m² winkelplezier
Alle grote merken op voorraad
Shimano Service Center
Deskundig advies en uitstekende service

MENU

×

Nieuw: Track uw fiets met Tracefy

 

Zorgeloos op weg met de Tracefy GPS tracker!

Bijna iedereen heeft er helaas ervaring mee: u heeft uw  fiets neergezet en ontdekt bij terugkomst dat hij weg is.
Met de Tracefy GPS tracker verliest u uw fiets nooit helemaal uit het oog. Via de app kunt u namelijk altijd zien waar de fiets is. 

De Tracefy fiets GPS tracker is een kleine module die onzichtbaar in nagenoeg iedere E-bike kan worden ingebouwd. Het bevat verschillende sensoren zoals GPS, WiFi, shock sensor en Bluetooth voor optimale locatiebepaling. Omdat de tracker zorgvuldig en hufterproof moeten worden ingebouwd moet dit altijd bij een fietsenwinkel worden gedaan.

Voor het zenden en ontvangen van data is stroom nodig. De module krijgt haar power via de accu of motor van de e-bike en is tevens uitgerust met een kleine back-up batterij die – als de accu van de e-bike leeg is – nog zo’n week voeding geeft.

Altijd verbonden via een app

Met de app van Tracefy bent u altijd virtueel verbonden met uw fiets en kun u onder andere zien waar uw fiets is. Maar de app biedt nog veel meer handige functionaliteiten. Zo krijg u een notificatie als uw fiets wordt verplaatst, heeft u inzage in alle gereden routes, afstanden, calorieën etc. En is de fiets gestolen? Dan kunt u  via de app eenvoudig melding maken en gaat de opsporingsdienst aan de slag.

App Functionaliteiten

Huidige locatie
Geofencing (virtueel slot op uw fiets met notificatie bij beweging)
Meldknop “Mijn fiets is gesloten”
Fietscomputer (afstanden, ritten, snelheden etc.)
Onderhoudsplannen met notificatie mogelijkheid

 

Prijs tracker: € 179,-


Abonnements prijzen

Omdat de tracker gebruik maakt van dataoverbrenging is een een data abbonement nodig. via de app kun u tussen twee abonnementsvormen kiezen:

Connectiviteit € 49,95 per jaar
Connectiviteit inclusief opsporing € 79.95* per jaar
*Bij diefstal: terugvallen op professionele opsporingsdienst F.R.I.S. de fiets terughaalt (90% recovery rate)

 
Een tracker op uw fiets? De Tracefy word bij ons in de werkplaats zorgvuldig voor u geplaatst. Klik hier om een afspraak in te plannen.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.