2400 m² winkelplezier
Alle grote merken op voorraad
Shimano Service Center
Deskundig advies en uitstekende service

MENU

×

Agu Commuter sale (afgelopen)

Deze sale is inmiddels afgelopen. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor de meest recente aanbiedingen!

 

"Waterproof, winddicht, ademend, zeer goed zichtbaar en heel compact op te bergen: de ideale kledinglijn voor woon-werk verkeer in het donker."

Nu -10% korting!

Op de fiets naar de winkel om boodschappen te doen, een rondje om het hoofd leeg te maken of om naar het werk te fietsen: de beweging en frisse lucht doen een mens goed. Om ook in de herfst en winter comfortabel op de fiets te zitten is de AGU Commuter collectie geheel vernieuwd. Met focus op zichtbaarheid, comfort en ademend vermogen. Zodat jij iedere dag weer droog en comfortabel fietst. Goed om te weten: bijna alle items vallen binnen het AGU Greensphere assortiment!

 

Als dit Greensphere label bij een product staat, dan wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt wordt van 100% gerecyled polyester, biologisch katoen en/of worden er geen PVC houdende coatings gebruikt.

 

Alle producten uit de nieuwe Commuter collectie zijn uitgerust met het Poray 10.000 membraan en hierdoor 100% waterproof en ademend. Zelfs met een hogere snelheid zoals op een e-bike of speed pedelec. Poray bevat microscopisch kleine poriën waar transpiratiedamp en condens door naar buiten kunnen. Regen kan niet naar binnen, omdat waterdruppels een veel grotere structuur hebben. Hoe hoger de Poray indicatie, hoe beter de bescherming en het ademend vermogen van het item. Uiteraard zijn alle naden getapet en zijn de ritsen ook waterdicht afgewerkt.

 

De sale is geldig t/m vrijdag 24 december. Zolang de voorraad strekt.

Deze website maakt gebruik van cookies.