Light ride

Light ride

De dagen worden korter en de donkere maanden zijn in aantocht. Goede fietsverlichting is zeer belangrijk bij het ’s avonds trainen of tijdens het fietsen van en naar uw werk. De meeste lampen zijn tegenwoordig voorzien van LED-lampen. Deze lampen zijn energiezuinig en gaan lang mee, maar toch zijn er veel verschillen in lichtopbrengst, accu, LED type, lichtbundel, vermogen etc.

Ongeacht of u nu op de stadsfiets, racefiets of mountainbike fietst, de Kroone Liefting “Light Ride” is hét moment om verlichting te testen én het voor u meest geschikte model te vinden. Lux, lumen, candela…pfff wat ingewikkeld…. maar na deze rit een stuk duidelijker 🙂

Wanneer is deze Light Ride?

Deze Light Ride is op vrijdagavond 3 november, en is van 19:00 tot 21:00 uur. Er wordt gestart om 19:00 uur bij de winkel van Kroone Liefting. We fietsen het eerste stuk gezamenlijk over geasfalteerde wegen. Na een korte stop halverwege is de mogelijk om een andere lamp te testen en eventueel een stuk “off road” te fietsen. Om 21:00 uur zullen we weer terug zijn bij de winkel.

Voor wie is deze gratis Light Ride?

Deze Light Ride is voor elke fietser welke geïnteresseerd is in meer informatie over de juiste fietsverlichting om goed te kunnen zien. Bent u op zoek naar de perfecte lamp voor een MTB nachtrit, of juist de perfecte verlichting voor woon/werkverkeer, dan is dit het moment! Vragen, testen en zelf ervaren!

Wat moet u meenemen?

Uiteraard moet u uw eigen fiets meenemen, net als uw outfit. Een helm is verplicht. Kroone Liefting en Lezyne zorgen voor diverse types lampen.

Wie geeft deze clinic

Deze clinic wordt verzorgd door Kroone Liefting én Lezyne. Een specialist van Lezyne rijdt ook mee tijdens deze “nachtrit” en geeft informatie over de verschillende typen (kop)lampen.

Over Lezyne

Lezyne is een combinatie van liefde voor fietsen en passie voor design – Schitterend design, intelligente techniek en functionele fietsaccessoires.

Lezyne is opgericht op 1 maart 2007 door oud-atleet Micki Kozuschek met als doel kwalitatief hoogstaande fietsaccessoires te ontwerpen, die aan dezelfde hoge normen voldoen als de high end fietsonderdelen. Lezyne heeft zich in korte tijd weten te profileren als marktleider in high end fietsaccessoires. Het merk heeft zijn hoofdkwartier in San Luis Obispo, Californië, Amerika. Lezyne heeft sinds haar oprichting in 2007 een groot aantal awards gewonnen, waaronder de Design en Innovation Award 2015 voor de Port-A-Shop-Kit en de CNC Travel Drive.

Inschrijven

Wilt u diverse (kop)lampen van Lezyne testen en zo het perfecte model vinden? Geef u dan op voor de “Light Ride” van Kroone Liefting.

U kunt u aanmelden door te mailen naar info@krooneliefting.nl, onder vermelding van “Light Ride
Vol is vol, er zijn maar lampen voor 20 deelnemers, dus meld u snel aan.

Vermeld in de email uw:

  • Naam
  • Leeftijd
  • Telefoonnummer
  • Type fiets (race, MTB of anders)

 

Shimano Service Center

Openingstijden

Zondag en Maandag Gesloten
Dinsdag – Donderdag 8:30 – 18:00
Vrijdag 8:30 – 21:00
Zaterdag 8:30 – 17:00

Adres

Rijwielhandel Kroone Liefting
Rijksweg 137
1906 BG Limmen
Tel algemeen: 072 5051239
Tel werkplaats: 072 5052269

ANWB fietsverzekering

Kroone Liefting op Facebook

Korting voor lechampion leden

Het laatste nieuws

Recente aanbiedingen