Kroone Liefting Bike Event zaterdag 6 mei; beleven, zien, ervaren, testen en meer!

Kroone Liefting Bike Event zaterdag 6 mei; beleven, zien, ervaren, testen en meer!

Afgelopen zaterdag 6 mei was er weer een Bike Event te beleven bij Kroone Liefting. Na een paar jaar van afwezigheid was tijdens deze 2017 editie de vertrouwde deskundigheid, compleetheid, gezelligheid en uitgebreide testmogelijkheden terug! 4.000 bezoekers kwamen op het evenement aan Rijksweg 137 te Limmen af om te beleven, te zien, te ervaren, te testen en nog veel meer!

‘Ik kom net uit IJmuiden gefietst voor het Bike Event. Ik zag het in de krant en altijd al nieuwsgierig geweest, maar wat een prachtige winkel!’

Het Bike Event was voor vele bezoekers een goede gelegenheid om kennis te maken met Kroone Liefting en haar 40 leveranciers die in totaal zo’n 65 merken vertegenwoordigen. Van alle merken, van racefiets, mountainbike, elektrische fiets en de extra snelle speed pedelec waren extra testmodellen en experts, zowel in de winkel als op het terrein erachter, aanwezig.

‘Ik ben al een tijdje geïnteresseerd in de fietsen van Eddy Merckx. Nu konden we mooi alles zien en de mensen spreken.’

Een blinkend zonnetje op de nieuwe frames van alle test modellen op het buitenterrein was leuke aanschouwing. Fiets-geïnteresseerde stapte, soms nog wat onwennig, voor het eerst op een e-bike voor een rondje over het terrein. Voor de wat ervarener mountainbikers was speciaal voor het Bike Event een parcours aangelegd om de mountainbikes te testen.

‘We kwamen om te oriënteren voor een e-bike. Goed advies gehad en komen zeker een volgende week terug!’

Medewerkers van Kroone Liefting liepen in en uit de winkel met showroom fietsen waarvoor  nieuwsgierige klanten stonden te popelen om ze te proberen. Ook een mooie gelegenheid voor klanten om een goeie aanbieding te scoren die alleen tijdens het Bike Event geldig waren.

‘Een gratis fietsverzekering voor 3 jaar bij m’n nieuwe fiets. Dat is nog eens leuk winkelen!’

Veel van de merken hadden ook speciale acties. Zo kon bijvoorbeeld fietskleding getest worden op het parcours voor de aankoop! Twee bezoekers waren de gelukkige winnaars van een trip naar de start van de Tour de France.

Kortom een dag vol inspiratie, informatie en fun. Vele bezoekers zijn een stuk wijzer in de wereld van het fietsen!

Shimano Service Center

Openingstijden

Zondag en Maandag Gesloten
Dinsdag – Donderdag 8:30 – 18:00
Vrijdag 8:30 – 21:00
Zaterdag 8:30 – 17:00

Adres

Rijwielhandel Kroone Liefting
Rijksweg 137
1906 BG Limmen
Tel algemeen: 072 5051239
Tel werkplaats: 072 5052269

ANWB fietsverzekering

Kroone Liefting op Facebook

Korting voor lechampion leden

Het laatste nieuws

Recente aanbiedingen