2400 m² winkelplezier
Alle grote merken op voorraad
Shimano Service Center
Deskundig advies en uitstekende service

MENU

×

Fietshelmen

Voor wielrenners en mountaibikers is er veel keuze in helmen, van een aerodynamische helm voor de snelheidsduivel tot een helm met meer bescherming voor de mountainbikers. Maar ook hebben we voor de e-bikers (low- speed & speed-pedelecs) speciaal ontworpen helmen. 

Het dragen van een fiets- of valhelm is tegenwoordig normaal. We zien dat het op de fietspaden in Nederland drukker begint te worden nu de elektische fietsen hun opmars maken. Hierdoor neemt de kan op een valpartij simpelweg toe. 

Welke keuzes kunt u allemaal maken?

  • Racefiets- helmen

​Kleur is een emotie, vandaar dat we een ruim aanbod racefiets- helmen hebben in verschillende kleuren en maten. Want een helm moet nu eenmaal wel matchen met uw outfit of fiets. Racefiets- helmen zijn in de basis licht, hebben meer ventilatie en een stuk compacter dan een MTB- helm.

Wij hebben racefiets- helmen van de merken:

MTB- helmen

Mountainbiken is risicovol. We rijden door de bossen, vliegen over wortels en heuveltjes en nemen de bocht het liefst zo hard mogelijk. Voor je eigen veiligheid is een mountainbike- helm een absolute must have. Er kan ook gemountainbiked worden met een helm geschikt voor de racefietsen, maar de mountainbike- helm onderscheid zich met name door extra bescherming te bieden aan uw achterhoofd en is voorzien van een 'mtb-klep' om vuil en zonlicht uit uw zicht te houden. 

Wij hebben MTB- helmen van de merken:

Speed- pedelec helmen

Een Speed-Pedelec helm is niet hetzelfde als een reguliere fietshelm. Helmen voor de speed- pedelecs zijn speciaal ontworpen omdat de snelheid aanzienlijk hoger ligt en bieden dus meer stevigheid en veiligheid. Voornamelijk gericht om uw voorhoofd, achterhoofd en de slapen goed te beschermen. Daarnaast zijn er ook Speed- pedelec helmen met een geintregeerd vizier wat vooral handig is voor brildragende mensen, tegen insecten en tranende ogen. 

Sinds 1 januari 2017 is er helmplicht voor speed- pedelecs. 

Wij hebben Speed- Pedelec helmen van de merken:

Kinder- helmen

​Een ongeluk zit in een klein hoekje. Al helemaal voor onze jongste fietsers, die hun fiets talenten nog moeten ontdekken. Het is in onze ogen belangrijk uw kind te voorzien van een goed beschermende fiets- valhelm. We hebben voor de kinderen voldoende keuze in modellen, maten en kleuren. 

Wij hebben kinder- helmen van de merken:

Deze website maakt gebruik van cookies.