E-bike opstapdag

E-bike opstapdag

Hét evenement voor de (toekomstige) E-Biker. Beleef het E-bike gevoel tijdens de Kroone Liefting E-bike opstapdag

Zaterdag 29 september staat er van 08:30 tot 17:00 uur een geweldig E-bike evenement op het programma. Alle E-bike merken welke bij Kroone Liefting verkrijgbaar zijn, zullen aanwezig zijn op de grote parkeerplaats achter onze winkel. U heeft deze dag de mogelijkheid diverse E-bikes uit te proberen.

Naast de fietsmerken zoals Cube, Koga, Dutch-ID, Flyer, Gazelle, Giant, Stromer, is ook Urban Arrow aanwezig. Urban Arrow is bekend vanwege hun super veelzijdige bakfiets. Dit is echt dè vervanger van de auto. Vanaf 29 september is dit merk ook verkrijgbaar bij ons.

Wie vragen heeft over het aanschaffen van een E-Bike of wellicht toe is aan een nieuwe E-Bike en diverse modellen wilt testen, is bij Kroone Liefting op 29 september aan het juiste adres voor de E-bike die bij uw doel past.

Een zeer groot assortiment E-Bikes wordt door onze leveranciers deze dag aangeboden om een proefrit mee te rijden.

Elk aanwezige merk beschikt over een ruime vloot testmodellen, van sportief tot de zogenaamde woon/werk modellen. De vertegenwoordigers van de merken geven u optimale informatie, uitleg over maten en service, laten de voordelen en beperkingen zien van de verschillende motoren en vertellen alles over de actieradius van de verschillende accu`s.

Graag tot ziens op de Kroone Liefting E-bike opstapdag

Team Kroone Liefting

Shimano Service Center

Openingstijden

Zondag en Maandag Gesloten
Dinsdag – Donderdag 8:30 – 18:00
Vrijdag 8:30 – 21:00
Zaterdag 8:30 – 17:00

Adres

Rijwielhandel Kroone Liefting
Rijksweg 137
1906 BG Limmen
Tel algemeen: 072 5051239
Tel werkplaats: 072 5052269

ANWB fietsverzekering

Kroone Liefting op Facebook

Korting voor lechampion leden

Het laatste nieuws

Recente aanbiedingen