2400 m² winkelplezier
Alle grote merken op voorraad
Shimano Service Center
Deskundig advies en uitstekende service

MENU

×

E-APK

Speciale onderhoudsbeurt voor de elektrische fiets! De E-APK!

Bij de aankoop van uw elektrische fiets hebben wij u enkele onderhoudstips gegeven.
Naast dit klein onderhoud is het van belang uw fiets regelmatig bij ons voor een uitgebreide onderhoudsbeurt aan te bieden. Een deskundige periodieke controle zal de levensduur van uw elektrische fiets èn uw rijplezier aanzienlijk verlengen. Kom langs voor een speciale E-APK

Als de zomer zich aandient en u de fiets ongetwijfeld meer gebruikt, kunt u te maken krijgen met de gevolgen van de afgelopen winter.
De nodige pekel en zand is op de wegen en fietspaden gestrooid en het kan zijn dat deze middelen nu of over enige tijd invloed hebben op uw fiets. Hierdoor kan uw fiets minder prettig, of minder comfortabel aanvoelen of zelfs beschadigd raken.

Om uw fiets weer helemaal klaar te maken voor de zomer verzoeken wij u een afspraak met ons te maken voor een APK van uw elektrische fiets, oftewel de E-APK.
Tijdens deze controle beoordelen we niet alleen de mechanische delen van uw fiets, zoals ketting, tandwielen en andere draaiende delen. Ook inspecteren we de conditie van de elektrische delen van uw fiets en verrichten waar nodig passend onderhoud.  Het resultaat zal u niet onopgemerkt blijven!

Graag maken we de E-APK extra aantrekkelijk voor u. Wij verzoeken u uw originele lader mee te nemen, zodat we ook de werking en de conditie van uw lader kunnen testen. Genoeg redenen om snel een afspraak met ons te maken zodat we u gericht een scherp aanbod kunnen doen!

Deze website maakt gebruik van cookies.