Brompton dealer

Brompton dealer

Sinds de zomer van 2018 zijn de vouwfietsen van Brompton ook verkrijgbaar bij Kroone Liefting.

Carpoolen kennen we allemaal maar we doen het zelden. Parkeerproblemen in de stad of zelfs autoloze binnensteden. Brompton is dé vouwfiets hiervoor. U parkeert de auto nét buiten de drukke binnenstad en vervolgt uw rit per fiets. Of gewoon naar de trein fietsen, opvouwen, stukje treinen en bij het eindstation uw weg weer fietsend vervolgen.

Brompton, een vouwfiets die gemaakt is voor de stad

Een Brompton vouwfiets is de beste stadsfiets voor dames én heren. Hij is tot een zeer klein pakket op te vouwen dat gemakkelijk in het openbaar vervoer of in de auto kan worden meegenomen. U kunt hem ook mee naar binnen nemen (op kantoor, thuis of in de bar) dus is er minder kans dat hij wordt gestolen.

Het comfort en de wendbaarheid zijn minstens zo goed als bij conventionele fietsen. Door de kleine wielen trekt u bij de stoplichten snel op en bent u wendbaarder in het drukke verkeer.

Hij is sterk en tegen het zware stadsleven bestand, dag in, dag uit. Een stalen frame, efficiënte anti-lekbanden, met de hand gebouwd en een ontwerp dat in de afgelopen 25 jaar steeds verder is ontwikkeld. U hebt jaren plezier van een Brompton, in de stad en daarbuiten.

Shimano Service Center

Openingstijden

Zondag en Maandag Gesloten
Dinsdag – Donderdag 8:30 – 18:00
Vrijdag 8:30 – 21:00
Zaterdag 8:30 – 17:00

Adres

Rijwielhandel Kroone Liefting
Rijksweg 137
1906 BG Limmen
Tel algemeen: 072 5051239
Tel werkplaats: 072 5052269

ANWB fietsverzekering

Kroone Liefting op Facebook

Korting voor lechampion leden

Het laatste nieuws

Recente aanbiedingen