Baan clinic

Baan clinic

Altijd al de kick van het baanwielrennen willen meemaken? Zonder versnellingen en remmen fietsen over de 250 meter lange houten wielerbaan van Sportpaleis Alkmaar. Wielrenners die willen ervaren hoe het is om op de baan te rijden kunnen meedoen aan de Kroone Liefting Baan clinic op vrijdag 23 februari.

Wanneer is deze Baan clinic?

Deze Baan clinic is op vrijdag 23 februari en is van 18:00 tot 22:00 uur. Verdere informatie volgt per email.

Wat kost het?

Deze Baan clinic kost €20,- per persoon. Dan wordt de gehele avond verzorgd (fietshuur + training)

Voor wie is deze Baan clinic?

Deze Baan clinic is bedoeld voor wielrenners welke het baanwielrennen willen meemaken, maar ook voor gevorderde baanwielrenners welke zich willen verbeteren. De minimum leeftijd is 14 jaar (met baanwielren ervaring). Algemene wielrenervaring is een vereiste.

Wat moet u meenemen?

Indien u een eigen baanfiets heeft, kunt u deze meenemen. Indien u geen eigen baanfiets heeft, krijgt u van Kroone Liefting een baanfiets te leen. Doe uw algemene wieler-outfit aan. Een helm is verplicht. De baanfiets heeft standaard toeclip-pedalen. Indien u met uw eigen pedalen wilt rijden, neem dan uw eigen pedalen én schoenen mee.

Er is een omkleed- en douchemogelijkheid aanwezig.

Waar is deze clinic?

Deze Baan clinic is bij de wielerbaan van Alkmaar (Het Sportpaleis) Het Sportpaleis is gelegen aan de Terborchlaan 200 aan de westzijde van Alkmaar vlak langs de Ring Alkmaar/Martin Luther Kingweg. Op de Ring Alkmaar neemt u de afslag Egmond (N512). Wanneer u de afslag hebt genomen, ziet u het Sportpaleis direct aan uw rechterhand.

Wie geeft deze clinic?

Deze clinic wordt verzorgd door Kroone Liefting. Onze adviseurs Maurice Vrijmoed en Stefan Vreugdenhil zullen, samen met professionele wielrenner Yoeri Havik deze baan clinic gaan verzorgen. Dit zijn natuurlijk niet de minste!

Maurice heeft jarenlang op het allerhoogste niveau gefietst bij de Rabobank opleidingsploeg, en is onder andere succesvol geweest met top-10 klasseringen in internationale wedstrijden.

Stefan is naast monteur bij Kroone Liefting nog steeds actief als en MTB-er (strandracer) op het hoogste niveau. Recent heeft Stefan nog een strandrace gewonnen. Stefan rijdt voor mountainbiketeam.com.

Yoeri Havik is een Nederlandse baanwielrenner die zowel actief is op de weg als op de baan. Yoeri is bezig aan een super seizoen! Hij heeft laatst van de zesdaagse van Berlijn gewonnen en is nu op jacht naar de winst in de zesdaagse van Kopenhagen. Als er iemand alle ins en outs van het baanwielrennen weet is het Yoeri wel.

Inschrijven

Altijd al de kick van het baanwielrennen willen meemaken? Geef u dan op voor de Baan clinic van Kroone Liefting.

U kunt u aanmelden door te mailen naar winkel@krooneliefting.nl, onder vermelding van “Baan clinic
Vol is vol, er is plek voor 8 deelnemers per groep, dus meld u snel aan.

Vermeld in de email uw:

  • Naam
  • Leeftijd
  • Lengte
  • Telefoonnummer
  • Ervaring
  • Eigen fiets: ja/nee
Shimano Service Center

Openingstijden

Zondag en Maandag Gesloten
Dinsdag – Donderdag 8:30 – 18:00
Vrijdag 8:30 – 21:00
Zaterdag 8:30 – 17:00

Adres

Rijwielhandel Kroone Liefting
Rijksweg 137
1906 BG Limmen
Tel algemeen: 072 5051239
Tel werkplaats: 072 5052269

ANWB fietsverzekering

Kroone Liefting op Facebook

Korting voor lechampion leden

Het laatste nieuws

Recente aanbiedingen