American Eagle is terug!

American Eagle is terug!

Na jaren van afwezigheid is American Eagle MTB terug en nu ook verkrijgbaar bij Kroone Liefting. Meesterbreinen achter het merk zijn Henk Schipper en Bart Brentjens, Brentjes wist zelf op een American Eagle de eerste olympische titel mountainbike te pakken in Atlanta in 1996.

Hoe kan het ook anders dat ze nu terug zijn gekeerd met de Atlanta 2.0. Een frame wat volledig voldoet aan de eisen van nu. Veel fabrikanten kiezen voor een langer en luier frame maar de Atlanta heeft juist een korte achterburg en een steile balhoofd hoek, een echte racer dus. Er zijn nog veel meer eigenschappen wat deze fiets speciaal maakt, kom daarom snel langs in de winkel en we vertellen je er alles over….

We hebbend het eerste model opgebouwd als team replica van het succesvolle Brentjes Mountainbike Racing Team. Kijk en oordeel zelf… Deze super gave fiets is binnenkort zelfs te testen bij Kroone Liefting.

Verkrijgbaar in diverse kleuren: Oranje, lichtblauw, zilver en…goud. Kom langs voor meer informatie.

Atlanta 2.0

De Atlanta 2.0 is een race georiënteerde hardtail die volledig gericht is op snelheid en efficiëntie. De steile balhoofdhoek gecombineerd met de korte achtervork maken deze mountainbike snel en wendbaar. Voor een goede overbrenging van kracht is gekozen voor een robuust oversized BB30 bracket. Dit geeft ook extra stijfheid aan het frame. De ranke achterbrug gecombineerd met een 27.2 millimeter zadelpen zorgt voor comfortabele rij eigenschappen.  De naam Atlanta 2.0 is obvious…deze verwijst natuurlijk naar de Olympische Spelen van Atlanta 1996, waar Bart Brentjens historie schreef door de allereerste gouden medaille in de discipline mountainbike te winnen met American Eagle.

American Eagle is terug!Na jaren van afwezigheid is AmericanEagle_MTB terug en nu ook te krijgen bij Rijwielhandel Kroone Liefting. Meesterbreinen achter het merk zijn Henk Schipper en Bart Brentjens , Brentjes wist zelf op American Eagle de eerste olympische titel mountainbike te pakken in Atlanta.Hoe kan het ook anders dat ze nu terug zijn gekeerd met de Atlanta 2.0. Een frame wat volledig voldoet aan de eisen van nu. Veel fabrikanten kiezen voor een langer en luier frame maar de Atlanta heeft juist een korte achterburg en een steile balhoofd hoek, een echte racer dus. Er zijn nog veel meer eigenschappen wat deze fiets speciaal maakt, kom daarom snel langs in de winkel en we vertellen je er alles over….We hebben het eerste model opgebouwd als team replica van het succesvolle Brentjes Mountainbike Racing Team. Kijk en oordeel zelf… Deze super gave fiets is binnenkort zelfs te testen bij Kroone…KMC Chain Europe B.V. ROTOR Bike Components RitcheyLogic, CST Bicycle tires , Magura Benelux , DT Swiss, Selle Italia , SRAM MTB

Geplaatst door Rijwielhandel Kroone Liefting op dinsdag 22 augustus 2017

Carbon 29” hardtail frame, ontworpen door Bart Brentjens

  • Framematen 15.5/17.5/19.5 inch
  • Toray en Matrix T700/T800 carbon composite
  • Race geometrie, blinkt uit in klimmen, wendbaarheid en acceleratie
  • Licht gewicht (950 gram voor 17,5”)
  • 27.2mm zadelpen
  • Boost (148mm) achtervork
  • BB30 bracket
  • Interne kabelgeleiding
  • 25 jaar mountainbike ervaring

 

Shimano Service Center

Openingstijden

Zondag en Maandag Gesloten
Dinsdag – Donderdag 8:30 – 18:00
Vrijdag 8:30 – 21:00
Zaterdag 8:30 – 17:00

Adres

Rijwielhandel Kroone Liefting
Rijksweg 137
1906 BG Limmen
Tel algemeen: 072 5051239
Tel werkplaats: 072 5052269

ANWB fietsverzekering

Kroone Liefting op Facebook

Korting voor lechampion leden

Het laatste nieuws

Recente aanbiedingen