American Eagle Experience

American Eagle Experience

Na jaren van afwezigheid is American Eagle terug! Meesterbreinen achter het merk zijn Henk Schipper en Bart Brentjens, Brentjes wist zelf op een American Eagle de eerste olympische titel mountainbike ooit te pakken in Atlanta USA in 1996.

Hoe kan het ook anders dat American Eagle nu is terug gekeerd met de Atlanta 2.0. Een frame wat volledig voldoet aan de eisen van nu. Veel fabrikanten kiezen voor een langer en luier frame maar de American Eagle Atlanta 2.0 heeft juist een korte achterburg en een steile balhoofd hoek, een echte racer dus. Er zijn nog veel meer eigenschappen die deze fiets speciaal maakt, kom daarom naar de American Eagle Experience en de mannen van American Eagle vertellen je er alles over!

Wanneer is de American Eagle Experience?

De American Eagle Experience vind plaats op zaterdag 18 november van 12:00 tot 17:00 uur. Er wordt op een American Eagle Atlanta 2.0 het MTB parcours van Schoorl gereden samen met Bart Brentjes zelf. Er zullen drie groepen zijn. De eerste groep vertrekt om 12:00 uur, groep twee om 14:00 uur en de laatste groep vertrekt om 16:00 uur. Verdere informatie volgt nog per email.

Voor wie is deze gratis American Eagle Experience?

De Atlanta 2.0 is een race georiënteerde hardtail die volledig gericht is op snelheid en efficiëntie. De steile balhoofdhoek gecombineerd met de korte achtervork maken deze mountainbike snel en wendbaar. Heb je interesse in de American Eagle Experience, dan is MTB ervaring een pré/vereiste.

Wat moet u meenemen?

U dient het volgende mee te nemen: Uw eigen pedalen, schoenen, helm en verdere outfit (vergeet uw bidon niet 🙂 )

Wie geeft deze American Eagle Experience?

De American Eagle Experience wordt verzorgd door Kroone Liefting in samenwerking met American Eagle. De mannen van American Eagle zelf zullen u alles uitleggen over de fiets en samen met AE gaat u dit racemonster ervaren op het prachtige, technische en uitdagende MTB parcours van Schoorl.

Bij de eerste Olympische Spelen waar het onderdeel mountainbiken op het programma stond, Atlanta 1996, won Bart Brentjens op een American Eagle de gouden medaille.

Over American Eagle

Bart Brentjens en Henk Schipper (ex. Fast Forward wheels) hebben 2016 American Eagle geherintroduceerd. Bart Brentjens is verantwoordelijk voor Product Management. Henk Schipper is verantwoordelijk voor Sales & Marketing. Samen hebben ze een geweldig goede MTB ontwikkeld.

Het CST Sandd American Eagle Mountainbike Racing Team is een UCI Elite Mountainbike Trade Team. Het behoort bij de beste 15 teams van de wereld.

Inschrijven

Wilt u alles weten over de American Eagle Atlanta 2.0 en deze top mountainbike zelf ervaren? Geef u dan nu op voor de American Eagle Experience van Kroone Liefting.

U kunt u aanmelden door te mailen naar info@krooneliefting.nl, onder vermelding van “American Eagle Experience
Vol is vol, er is plek voor 8 deelnemers per groep, dus meld u snel aan.

Vermeld in de email uw:

  • Naam
  • Leeftijd
  • Lengte
  • Telefoonnummer
  • Ervaring
  • Voorkeur voor tijd > 12:00/14:00/16:00 uur

Shimano Service Center

Openingstijden

Zondag en Maandag Gesloten
Dinsdag – Donderdag 8:30 – 18:00
Vrijdag 8:30 – 21:00
Zaterdag 8:30 – 17:00

Adres

Rijwielhandel Kroone Liefting
Rijksweg 137
1906 BG Limmen
Tel algemeen: 072 5051239
Tel werkplaats: 072 5052269

ANWB fietsverzekering

Kroone Liefting op Facebook

Korting voor lechampion leden

Het laatste nieuws

Recente aanbiedingen