Tour de France aanbiedingen

Wij hebben tijdens de tweede en derde week van de Tour de France 2017 ontzettend veel aanbiedingen. Kom langs onze winkel van 12 t/m 23 juli om gebruik te maken van deze tijdelijke aanbiedingen. Op is op, dus wees er snel bij.

Nalini shirts > 25% korting

Nalini is een Italiaanse fabrikant van modieuze, hoogwaardige fietskleding. De kleding kenmerkt zich door een fantastische combinatie van modieuze kleuren en prints gecombineerd met hoge functionaliteit.
We hebben deze periode de Nalini heren shirts in de aanbieding.


Diverse AGU shirts > 25% korting

AGU uit Alkmaar was tussen 1996 en 2012 kledingleverancier van de Rabobank Wielerploegen. Deze professionals stelden de hoogste eisen aan hun materiaal. Die hoge standaard is doorgevoerd in al de collecties van AGU. Wij geven deze periode 25% korting op diverse AGU shirts.


Diverse Shimano fietsschoenen > 20% korting

Of je nu op de mountainbike, racefiets, trekkingfiets of enduro bikes zit, Shimano heeft voor jou dé schoen in het assortiment opgenomen.


Diverse Bontrager fietsschoenen > 20% korting

Bontrager fietsschoenen zijn ontworpen om je voorwaarts te stuwen op de weg of ze geven je volledig vertrouwen als je de meest uitdagende technische trails naar beneden rijdt. De hoogwaardige buitenzolen garanderen superieure energieoverdracht en efficiëntie, terwijl onze inForm-bovenschoen zorgt voor een nauwkeurige pasvorm voor elke voet.


Diverse helmen van Cube > 20% korting

Cube staat bekend om hun fietsen met zeer goede prijs/kwaliteit verhouding én een grote dosis design en techniek. Zo ook de Cube fietshelmen! Veilig, licht, ventilerend én ze zien er goed uit.


Diverse helmen van Giro > 20% korting

Het Amerikaanse Giro ontwerpt al sinds jaar en dag fietshelmen. Bij de grote klassiekers en bij de grote wielerrondes rijden vele fietshelden met Giro helmen rond. Ook op het gebied van mountainbike-helmen is Giro een niet te missen merk.


Shimano Service Center

Openingstijden

Zondag en Maandag Gesloten
Dinsdag – Donderdag 8:30 – 18:00
Vrijdag 8:30 – 21:00
Zaterdag 8:30 – 17:00

Adres

Rijwielhandel Kroone Liefting
Rijksweg 137
1906 BG Limmen
Tel algemeen: 072 5051239
Tel werkplaats: 072 5052269

ANWB fietsverzekering

Kroone Liefting op Facebook

Korting voor lechampion leden

Het laatste nieuws

Recente aanbiedingen