Start to ride clinic

Start to ride clinic

Deze clinic is afgelopen.

Voor startende wielrenners geeft Kroone Liefting op zaterdag 28 oktober een gratis “Start to Ride clinic”. Heeft u net uw eerste racefiets gekocht? Bent u een beginnende racer of heeft u al wat ervaring en wilt u uw techniek wat bijspijkeren?  Dan is deze racefiets beginners clinic iets voor u. 

In één ochtend leert u de beginselen van het wielrennen. Basisprincipes zoals gedoseerd remmen, schakelen, houding, bochten aansnijden, sprinten en een beetje klimmen/dalen komen aan bod. Allemaal niet specifiek of zeer uitgebreid, maar bedoeld om u goed/beter en veilig op uw racefiets te laten rijden.

U zult direct merken dat u meer vertrouwd raakt met de racefiets én er nog meer plezier uithaalt.

Wanneer is deze Start to Ride clinic?

Deze Start to Ride clinic is op zaterdag 28 oktober, en begint om 9:00 uur. Er wordt gestart om 9:00 bij de winkel van Kroone Liefting. We beginnen eerst met techniek training op de parkeerplaats achter de winkel. Na +/- 1 uur gaan we met de hele groep een tocht in de regio maken van circa 45 min. Om 11:00 uur zullen we weer terug zijn bij de winkel.

Bij wielrennen komt veel meer kijken dan alleen maar hard de pedalen rondtrappen. Techniek is een onderdeel waar vaak (te) weinig aandacht aan wordt besteed en waar ook te weinig op wordt getraind.

Voor wie is deze gratis clinic?

Deze Start to Ride clinic is bedoeld voor de beginnende/ (licht) gevorderde wielrenner. De minimum leeftijd is 14 jaar.

Wat moet u meenemen?

Uiteraard moet u uw racefiets meenemen, net als uw outfit. Een helm is overigens verplicht. Wij zijn niet de hele tijd (hard) aan het fietsen, dus zorg ook voor een warm fietsjack.

Wie geeft deze clinic

Deze clinic wordt verzorgd door Kroone Liefting. Onze adviseur Maurice Vrijmoed zal de clinic gaan verzorgen. Maurice heeft jarenlang op het allerhoogste niveau gefietst bij de Rabobank opleidingsploeg, en is onder andere succesvol geweest met top-10 klasseringen in internationale wedstrijden. Maurice is nog steeds actief op de fiets, onder andere met de Kroone Liefting fietsgroep.

Maurice heeft jarenlang op het allerhoogste niveau gefietst bij de Rabobank opleidingsploeg, en is onder andere succesvol geweest met top-10 klasseringen in internationale wedstrijden.

Inschrijven

Wilt u uw techniek bijschaven? Geef u dan op voor de Start to Ride clinic van Kroone Liefting. U zult zien dat u na deze clinic veel meer plezier beleefd aan het fietsen en uw techniek verbeterd is.

U kunt u aanmelden door te mailen naar info@krooneliefting.nl, onder vermelding van “Start to Ride clinic
Vol is vol, er is plek voor 20 deelnemers, dus meld u snel aan.

Vermeld in de email uw:

  • Naam
  • Leeftijd
  • Telefoonnummer
  • Ervaring
Shimano Service Center

Openingstijden

Zondag en Maandag Gesloten
Dinsdag – Donderdag 8:30 – 18:00
Vrijdag 8:30 – 21:00
Zaterdag 8:30 – 17:00

Adres

Rijwielhandel Kroone Liefting
Rijksweg 137
1906 BG Limmen
Tel algemeen: 072 5051239
Tel werkplaats: 072 5052269

ANWB fietsverzekering

Kroone Liefting op Facebook

Korting voor lechampion leden

Het laatste nieuws

Recente aanbiedingen