Baan clinic

Baan clinic

Deze clinic is vol, maar er zijn nog plekken beschikbaar bij andere clinics.

Altijd al de kick van het baanwielrennen willen meemaken? Zonder versnellingen en remmen fietsen over de 250 meter lange houten wielerbaan van Sportpaleis Alkmaar. Wielrenners die willen ervaren hoe het is om op de baan te rijden kunnen meedoen aan de gratis Kroone Liefting Baan clinic op vrijdag 1 december.

Wanneer is deze gratis Baan clinic?

Deze Baan clinic is op vrijdag 1 december en is van 18:00 tot 22:00 uur. Verdere informatie volgt per email.

Voor wie is deze gratis Baan clinic?

Deze Baan clinic is bedoeld voor wielrenners welke het baanwielrennen willen meemaken, maar ook voor gevorderde baanwielrenners welke zich willen verbeteren. De minimum leeftijd is 14 jaar (met baanwielren ervaring). Algemene wielrenervaring is een vereiste.

Wat moet u meenemen?

Indien u een eigen baanfiets heeft, kunt u deze meenemen. Indien u geen eigen baanfiets heeft, krijgt u van Kroone Liefting een baanfiets te leen. Doe uw algemene wieler-outfit aan. Een helm is verplicht. De baanfiets heeft standaard toeclip-pedalen. Indien u met uw eigen pedalen wilt rijden, neem dan uw eigen pedalen én schoenen mee.

Er is een omkleed- en douchemogelijkheid aanwezig.

Waar is deze clinic?

Deze Baan clinic is bij de wielerbaan van Alkmaar (Het Sportpaleis) Het Sportpaleis is gelegen aan de Terborchlaan 200 aan de westzijde van Alkmaar vlak langs de Ring Alkmaar/Martin Luther Kingweg. Op de Ring Alkmaar neemt u de afslag Egmond (N512). Wanneer u de afslag hebt genomen, ziet u het Sportpaleis direct aan uw rechterhand.

Wie geeft deze clinic?

Deze clinic wordt verzorgd door Kroone Liefting. Onze adviseur Maurice Vrijmoed zal, samen met een andere professionele en ervaren begeleider deze baan clinic gaan verzorgen. Maurice heeft jarenlang op het allerhoogste niveau gefietst bij de Rabobank opleidingsploeg, en is onder andere succesvol geweest met top-10 klasseringen in internationale wedstrijden.

Daarnaast is er ook een Nederlandse topsprinter aanwezig die een demo gaat omvoeren. Indien gewenst kunt u het tegen hem opnemen…. wie weet :-). Ook is er een derny, zodat u ook kunt ervaren hoe het is om achter de derny te rijden. We zullen ook zorgen voor een tijdregistratie!

 

Inschrijven

Altijd al de kick van het baanwielrennen willen meemaken? Geef u dan op voor de Baan clinic van Kroone Liefting.

U kunt u aanmelden door te mailen naar info@krooneliefting.nl, onder vermelding van “Baan clinic
Vol is vol, er is plek voor 8 deelnemers per groep, dus meld u snel aan.

Vermeld in de email uw:

  • Naam
  • Leeftijd
  • Lengte
  • Telefoonnummer
  • Ervaring
  • Voorkeur voor tijd
  • Eigen fiets: ja/nee
Shimano Service Center

Openingstijden

Zondag en Maandag Gesloten
Dinsdag – Donderdag 8:30 – 18:00
Vrijdag 8:30 – 21:00
Zaterdag 8:30 – 17:00

Adres

Rijwielhandel Kroone Liefting
Rijksweg 137
1906 BG Limmen
Tel algemeen: 072 5051239
Tel werkplaats: 072 5052269

ANWB fietsverzekering

Kroone Liefting op Facebook

Korting voor lechampion leden

Het laatste nieuws

Recente aanbiedingen