Activiteiten

Kroone Liefting organiseert dit najaar/winter diverse leuke, leerzame en bijzonder nuttige activiteiten en clinics. U dient zich voor de meeste clinics tijdig aan te melden, in verband met de beperkte beschikbare plaatsen. Houd daarom de activiteiten kalender en onze facebook pagina goed in de gaten.

De activiteiten kalender ligt ook op de balie van de winkel.

1 december – Baan clinic

Altijd al de kick van het baanwielrennen willen meemaken? Zonder versnellingen en remmen fietsen
Wielrenners die willen ervaren hoe het is om op de baan te rijden kunnen meedoen aan de Kroone Liefting baan clinic op vrijdag 1 december van 18:00 tot 22:00 uur. Deze clinic is vol, maar er zijn nog plekken beschikbaar bij andere clinics.

Meer info hier

28 oktober – Start to Ride Clinic – afgelopen

Voor startende wielrenners geeft Kroone Liefting op zaterdag 28 oktober een gratis “Start to Ride clinic”. Heeft u net uw eerste racefiets gekocht? Bent u een beginnende racer of heeft u al wat ervaring en wilt u uw techniek wat bijspijkeren?  Dan is deze racefiets beginners clinic iets voor u.

Meer info hier

3 november – Light Ride – afgelopen

De Light Ride is op vrijdagavond 3 november en is van 19:00 tot 21:00 uur. Er wordt gestart om 19:00 uur bij de winkel van Kroone Liefting. We fietsen het eerste stuk gezamenlijk over geasfalteerde wegen. Na een korte stop halverwege is de mogelijk om een andere lamp te testen en eventueel een stuk “off road” te fietsen.

Meer info hier

8 november – Fietsverlichting check – afgelopen

Zichtbaar zijn in het verkeer is erg belangrijk. Voor eigen veiligheid, maar ook voor die van een ander. Kom op woensdag 8 november naar Kroone Liefting en laat GRATIS de verlichting van de fiets van uw kind controleren.
Meer info hier

15 november – Onderhouds clinic – afgelopen

Het goed onderhouden van uw fiets is belangrijk voor de kwaliteit van uw fiets, de componenten, de demper, vering etc.Wij geven u graag deze tips en trics in een twee uur durende clinic. Deze onderhouds clinic is op woensdag 15 november van 18:30 tot 20:30 uur.

Meer info hier

18 november – American Eagle Experience – afgelopen

Na jaren van afwezigheid is American Eagle terug! De American Eagle Experience vind plaats op zaterdag 18 november van 12:00 tot 17:00 uur. Er wordt op een American Eagle Atlanta 2.0 hardtail het MTB parcours van Schoorl gereden.

Meer info hier

24 november – MTB clinic – afgelopen

Een goede rijtechniek is essentieel bij het mountainbiken. Kunt u wel wat tips en trics omtrent mountainbiken techniek gebruiken? Kom naar naar de Kroone Liefting MTB clinic op vrijdag 24 november van 17:00 tot 21:00 uur.

Meer info hier

25 november – Winterwear informatiedag – afgelopen

Het kiezen van de juiste fietskleding is enorm belangrijk. Op zaterdag 25 november van 10:00tot 17:00 uur wordt bij Kroone Liefting door zes specialisten uitgelegd waar u op moet letten bij het aanschaffen van de juiste winterkleding.

Meer info hier

Shimano Service Center

Openingstijden

Zondag en Maandag Gesloten
Dinsdag – Donderdag 8:30 – 18:00
Vrijdag 8:30 – 21:00
Zaterdag 8:30 – 17:00

Adres

Rijwielhandel Kroone Liefting
Rijksweg 137
1906 BG Limmen
Tel algemeen: 072 5051239
Tel werkplaats: 072 5052269

ANWB fietsverzekering

Kroone Liefting op Facebook

Korting voor lechampion leden

Het laatste nieuws

Recente aanbiedingen